mc__musty (AdMİn)
Mesaj Sayısı : 257 Yaş : 31 Nerden : KaYsErİ Personalized field : GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : TAKIMIM : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Acı Ayrılık Ptsi Nis. 28, 2008 12:23 pm | |
| Çalıyor zilim, alacaklım kapıda, Açmıyorum, çünkü alacak seni benden. Sende biliyorsun, kapımı çalan delicesine, Adını duydukça delirdiğim, acı ayrılık...
Ben gitsin diye beklerken, O daha da yaklaşıyor bana. Ve hazırlanıyor tüm engelleri yıkmaya, Adını duydukça delirdiğim, acı ayrılık...
Ayrılacağımı düşündükçe senden, Kaynar sular boşalıyor bedenime. Ağlıyorum gözlerimden kan gelene dek, Ve gitmesi için yalvarıyorum ayrılığa, Ama anlayışlı değil ayrılık, senin gibi... | |
|
Türkün_kanI S.MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 29 Nerden : KOCAELİ Personalized field : GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : TAKIMIM : KENDİNİ TANIT : . Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Acı Ayrılık Perş. Mayıs 08, 2008 8:21 am | |
| biraz karışık bendede öle olmuştu saol | |
|
mc__musty (AdMİn)
Mesaj Sayısı : 257 Yaş : 31 Nerden : KaYsErİ Personalized field : GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : TAKIMIM : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Acı Ayrılık Perş. Mayıs 08, 2008 8:31 am | |
| | |
|
A?DMİN (AdMİn)
Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 29 Nerden : KoCaElİ Personalized field : GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : TAKIMIM : Kayıt tarihi : 09/04/08
Kişi sayfası BURAYA: SERKAN
| Konu: Geri: Acı Ayrılık Cuma Mayıs 09, 2008 2:21 pm | |
| | |
|
mc__musty (AdMİn)
| Konu: Geri: Acı Ayrılık C.tesi Mayıs 10, 2008 11:25 am | |
| - Türkün_kanI demiş ki:
- biraz karışık bendede öle olmuştu saol
saol dedin ya ona dedim | |
|