SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim

4 posters
YazarMesaj
yurtseven
YENİ ÜYE
YENİ ÜYE

GÜÇ :
Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Right_bar_bleue

REP :

SEVİYE :
Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Right_bar_bleue

YILDIZ :
Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Right_bar_bleue

KENDİNİ TANIT : .

Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Empty
MesajKonu: Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim   Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Icon_minitimeCuma Mayıs 02, 2008 12:57 pm

Çoğaldım ben yine sana..yada belki sen çoğaldın bana...

seni anlatabilsem seni..
dipsiz kuyulara
halden bilmez yalanlara
okyanusun en ıssız noktasındaki bir inci tanesine varana..

Tüm sözcükler sana yandığım an gerçek anlamlarına kavuştular ama yetemediler..Anlatamasam da her şeyi bil ki, ben seni yazamadığım her sözcükte sevdim. Dudaklarıma tılsım bırakan öpüşlerinde sevdim, bir garibin rüyalarında büyüyen yalnızlığında sevdim ben seni....

Gözlerinin hüznünü de sevdim,gözlerin düştü gecelerime.Hüznünde de çok sevdim seni.

Hüzün..Hele senin güzelim gözlerinde dolaşan hüzün, baktığında İstanbul’a çevirmez mi bedenimi?

Hüzün..hele senin hüznün, bir insan sesi tınısında sarıp sarmalamaz mı?

Bilirsin,ben ilk kez böyle sevdim.Güzeller güzeli bir çift ela gözün güneş ışığıyla yeşillenen kıvrımlarında gördüm ilk kez bir adamın bir kadını böyle sevebileceğini.Tıpkı gözlerinden yansıyan gözlerimde bir adamın ancak bu kadar tutkuyla sevilebileceğini gördüğüm gibi..Kimse senin gözlerinle bakmamış bana ve ben kimsenin gözlerinden seyretmemişim dünyayı.

Yaşamımın en güzel hediyesi..Bilmem ki nasıl şükretmeli şimdi..Şu kırık dökük hayatta sen gelmişsin ya bana,daha ne isterim ki..

Güzeller güzelim,hiç korkmayasın bensiz kalmaktan;ihtiyaç duyduğunda ellerime dokunamamaktan.Öyle bir kader ki bu,öylesine ‘bir’ olmuşuz ki kimse cesaret edemez ‘bir’i ikiye bölmeye.

Her zamanki gibi bugün de yüreğimin en içinden sesleniyorum sana.İçimdeki sevdayı sana hediye ediyorum.Aşk hep bizimle olsun.

Gülümseyişinde hüzün güneşi doğan adama...
Türkün_kanI
S.MODERATÖR
S.MODERATÖR
Türkün_kanI

Erkek
Personalized field : Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Administrator
GÜÇ :
Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Left_bar_bleue34 / 10034 / 100Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Left_bar_bleue20 / 10020 / 100Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Right_bar_bleue

REP :
Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Right_bar_bleue

SEVİYE :
Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Left_bar_bleue13 / 10013 / 100Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Right_bar_bleue

YILDIZ :
Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Left_bar_bleue15 / 10015 / 100Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Right_bar_bleue

TAKIMIM : Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Galatasaray

MesajKonu: Geri: Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim   Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Icon_minitimePerş. Mayıs 08, 2008 8:19 am

büyükler için biraz saol
https://supermekan.yetkinforum.com/profile.forum
rrr_01
WEBMASTER
WEBMASTER
rrr_01

Erkek
Personalized field : Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Supermoderator
GÜÇ :
Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Right_bar_bleue

REP :
Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Right_bar_bleue

SEVİYE :

YILDIZ :

MesajKonu: Geri: Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim   Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Icon_minitimePerş. Mayıs 08, 2008 9:46 am

güzel aslında okusun kerkez saol yurtseven
mc__musty
(AdMİn)
(AdMİn)
mc__musty

Erkek
Personalized field : Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Administrator
GÜÇ :
Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Right_bar_bleue

REP :
Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Left_bar_bleue175 / 100175 / 100Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Right_bar_bleue

SEVİYE :
Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Left_bar_bleue295 / 100295 / 100Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Right_bar_bleue

YILDIZ :
Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Left_bar_bleue95 / 10095 / 100Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Right_bar_bleue

TAKIMIM : Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Besiktas

MesajKonu: Geri: Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim   Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim Icon_minitimeCuma Mayıs 09, 2008 9:47 am

eline sağlık yurtseven

Ben Seni Yazamadığım Her Sözcükte Sevdim
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Seni sensiz sevdim...
» bekliyorum seni...
» seni seviyorum