rrr_01 WEBMASTER
Mesaj Sayısı : 261 Yaş : 29 Nerden : kOcAeLi Personalized field : GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : KENDİNİ TANIT : . Kayıt tarihi : 27/04/08
| Konu: Horton Hears A Who! (Horton) C.tesi Mayıs 03, 2008 9:19 am | |
| Filmin Künyesi Vizyon Tarihi : 18 Nisan 2008 Süresi : 88 dak. Yönetmen : Jimmy Hayward, Steve Martino Tür : Animasyon / Aile / Macera Senaryo : Dr. Seuss (Kitap), Cinco Paul, Ken Daurio Görüntü Yön. : Müzik : John Powell Yapım : 2008, ABD Oyuncular : Steve Carell, Jim Carrey, Jaime Pressly, Dane Cook, Will Arnett, Jonah Hill, Isla Fisher, Dan Fogler, Amy Poehler, Charles Osgood Müzik : John Powell Filmin Özeti Bir gün fil Horton bir toz zerresinden gelen yardım çığlığı duyar. Kimseyi görmemesine rağmen ona yardım etmeye karar verir. Görünce anlar ki , toz zerreciği ‘Kimlerşehri’nde yaşayan ‘Kimler’in evidir. Horton, Kimler ve onların evini korumaya yardım etme kararı alır ama bu ona, zerrenin üzerinde herhangi bir şeyin hayatta kalabileceğini reddeden komşularının eziyetinden başka bir şey kazandırmayacaktır. Horton , “Ne de olsa insan insandır, ne kadar küçük olsa da” sözüne inanır ve onlara arka çıkmaya devam eder.. | |
|