SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :)

3 posters
YazarMesaj
widewille_0086
öZeL_ÜyE
öZeL_ÜyE
widewille_0086

Kadın
Personalized field : Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Moderator
GÜÇ :
Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Right_bar_bleue

REP :
Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Right_bar_bleue

SEVİYE :

YILDIZ :

KENDİNİ TANIT : .

Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Empty
MesajKonu: Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :)   Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Icon_minitimeC.tesi Mayıs 03, 2008 11:03 am

-lan sıpa büyüyünce ne olucan
-sucuk olucam

- buyuyunce ne olucan
-oha felan olucam

+ ne olucaksın bakim sen büyüyünce
- anne olucam
+ daha bu yaşta aklı fikri nerelerde.. senden olsa olsa..

-Büyüyünce ne olcan ?
+Eşek olcam
-Sıpa seni

-büyüyünce ne olacaksın?
-yaşlı

Büyüyünce Ne Olucaksın?
-Büyük
Hıı Ol Tabi

Veli büyüyünce ne olacaksın?
- Traş olucam

+ büyüyünce ne olucaksın?
- Pilot olucam..
+ vaaayh ne güzel.. n'apıcaksın bakalım pilot olunca
- çok param olucak hostesim olucak metresim olucak
+

+ ne olucaksın bakalım büyüyünce?
- henüz karar vermedim düşünme aşamasındayım
+ görüyo musun hocam işte bilinçli gençlik bu
* he evet..
+ ne düşünüyosun peki?
- astronot olabilirim.. genetik mühendisi olabilirim.. atom mühendisi de olabilirim..
+ ol tabi lazım

+ ee ne olucaksın büyüyünce?
- bilmem düşünmedim..
+ aa ama olur mu bak kaç yaşına gelmişsin artık yavaş yavaş düşünmen lazım de mi.. bak ülkemizdeki işsizlik oranı ne kadar da yükseldi.. her koyun kendi bacağından asılır.. biz bilinçli olmalıyız ki başımızın çaresine bakabilelim de mi bıdı bıdı bıdı.......
- tamam tamam olucam ben örtmen olcam..
+ öğretmenlikte de para yok artık.. dıdısının dıdısı...
- tamam doktor olucam tamam..
+ ama doktorluğunda gecesi gündüzü yok be yorucu meslek.. ayrıca..
- olmuyorum nan bişi sus sen
A?DMİN
(AdMİn)
(AdMİn)
A?DMİN

Erkek
Personalized field : Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Administrator
GÜÇ :
Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Right_bar_bleue

REP :

SEVİYE :
Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Left_bar_bleue300 / 100300 / 100Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Right_bar_bleue

YILDIZ :
Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Right_bar_bleue

TAKIMIM : Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Galatasaray

Kişi sayfası
BURAYA: SERKAN

MesajKonu: Geri: Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :)   Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Icon_minitimeC.tesi Mayıs 03, 2008 1:15 pm

peheheheheheh walla manyak
https://supermekan.yetkinforum.com
widewille_0086
öZeL_ÜyE
öZeL_ÜyE
widewille_0086

Kadın
Personalized field : Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Moderator
GÜÇ :

TECRÜBE :

REP :
Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Right_bar_bleue

SEVİYE :

YILDIZ :

KENDİNİ TANIT : .

MesajKonu: Geri: Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :)   Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Icon_minitimePaz Mayıs 04, 2008 11:03 am

eed genelde bana hep bu soruyu sorarlar okula gidmeden önce bile artık kötü bi soru :d:D:d
XxXFıratXxX
WEBMASTER
WEBMASTER

Erkek
Personalized field : Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Administrator
GÜÇ :
Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Left_bar_bleue34 / 10034 / 100Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Right_bar_bleue

TECRÜBE :

REP :
Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Left_bar_bleue23 / 10023 / 100Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Right_bar_bleue

SEVİYE :
Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Left_bar_bleue44 / 10044 / 100Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Right_bar_bleue

YILDIZ :
Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Left_bar_bleue89 / 10089 / 100Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Right_bar_bleue

TAKIMIM : Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Galatasaray
KENDİNİ TANIT : Adım Fırat Bu Siteyi Sefdim Ve Geldim ÜyE oLDUM

MesajKonu: Geri: Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :)   Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :) Icon_minitimePaz Mayıs 18, 2008 4:47 am

Saol
http://www.forumdost.com

Büyüyünce Ne Olucan Dialoglari :)
1 sayfadaki 1 sayfası