mc__musty (AdMİn)
Mesaj Sayısı : 257 Yaş : 31 Nerden : KaYsErİ Personalized field : GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : TAKIMIM : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Senin olmayacagim asla!! Cuma Mayıs 09, 2008 10:05 am | |
| Ne günler yasadim ben Ne atesler yanip söndü yüregimde Savuruyorum sana iste küllerini Sevda yangini söndü tükendi
Sevmeyi aci cekmeyi bilmezdim hic Asla sevmem derdim Bu dünyada bir kez ölürüm sanirdim Seni tanidigim dan beri hergün yandim .....hergün öldüm!!
Yanip söndü sevda atesim Sabah olmadi ki hic gecelerim Hep karanliklara anlattim ben derdimi Gecelere haykirdim sevdami
Görmedin alev alev yanan atesimi Sen sevmeyi bilseydin ben yanip tutusurmuydum
Birgün sende seveceksin Benim gibi, birine gönlünü vereceksin Dilerim ki Allahtan benden fazla sevesin Sevip sevilmeyesin Hergün aci cekip ölesin
Lanet etmiyorum ne sana ne sevdama nede seni sevdigime Isyan asla etmiyorum kaderime Demekki bende yasamalimisim bunlariki Sevmenin sevilmenin degerini bileyim
Ama lanet etmesemde sevdama Yine de dilerim ki Allahtan hergün ölesin Yüzün hic gülmesin
O gün bana dönmek istersen Sanmaki seni bekliyorum Sanmaki seni hala deli gibi seviyorum Öyle büyüttümki sevdami Nefretle besledim yillarca Bir yemin ettim ya ben senden sonra Birdaha yeminimden dönmeyecegim!!!!
Dünyada bir tek sen kalsanda Senin olmayacagim asla!! | |
|