SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Vişneli Dondurma Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
A?DMİN
(AdMİn)
(AdMİn)
A?DMİN


Erkek
Mesaj Sayısı : 1151
Yaş : 29
Nerden : KoCaElİ
Personalized field : Vişneli Dondurma Tarifi Administrator
GÜÇ :
Vişneli Dondurma Tarifi Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Vişneli Dondurma Tarifi Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Vişneli Dondurma Tarifi Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Vişneli Dondurma Tarifi Right_bar_bleue

REP :
Vişneli Dondurma Tarifi Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Vişneli Dondurma Tarifi Right_bar_bleue

SEVİYE :
Vişneli Dondurma Tarifi Left_bar_bleue300 / 100300 / 100Vişneli Dondurma Tarifi Right_bar_bleue

YILDIZ :
Vişneli Dondurma Tarifi Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Vişneli Dondurma Tarifi Right_bar_bleue

TAKIMIM : Vişneli Dondurma Tarifi Galatasaray
Kayıt tarihi : 09/04/08

Kişi sayfası
BURAYA: SERKAN

Vişneli Dondurma Tarifi Empty
MesajKonu: Vişneli Dondurma Tarifi   Vişneli Dondurma Tarifi Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 12:31 pm

Malzemeler.
* 500 gr vişne
* 2 su bardağı şeker
* 3 yumurta akı
* 3 bardak su

Yapılışı:
VlŞNELÎ DONDURMA :
(Çilek, Kayısı, Şeftali)

YAPILIŞI :

1— Vişne yıkanıp ayıklanır.İyice ezilip kaşıkla bastırarak süzgeçten geçirilir.
2— Şeker ile yumurta akı ovulup vişne suyu ve su konup. karıştırılır.
3—
Buz kalıplarına boşaltılıp buz dolabının buzluğunda dondurulur.(Buz
dolabını en soğukta çalıştırmalı ve ara sıra karıştırılmalıdır.)

NOT :

Çilek,kayısı,şeftali dondurmaları da aynı şekilde yapılır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://supermekan.yetkinforum.com
 
Vişneli Dondurma Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Limonlu Dondurma Tarifi
» Muzlu Dondurma Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: TATLILAR-
Buraya geçin: