A?DMİN (AdMİn)
Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 29 Nerden : KoCaElİ Personalized field : GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : TAKIMIM : Kayıt tarihi : 09/04/08
Kişi sayfası BURAYA: SERKAN
| Konu: Dün Gece C.tesi Mayıs 03, 2008 1:00 pm | |
| ...::: Dün Gece :::... "Birgün sen ya olmazsan yanımda, Ben ne yaparım sensiz?" Bunu sayıkladım bütün gece, Bunaldım, kaldım nefessiz!! Ey!!!Zalim yar, bilmezsin sen bunları, Evet, bilemezsin incilerimin gönlüme, Ektiği, buz mavisi duyguları, Ezersin yüreğimi, kırarsın kanadımı!! Yar dedim sana, sen neden böylesin? Ya hata bende, ya sen senden ötesin, Yar dedim sana, bırak Cenk ezilsin, Ya varsın yanına, ya yolunda tükensin!! Zalim dedim sana kızma bana, elimde değil, Zor olanı seçtik, bana koyan yol değil, Zaptediyorum zoraki, zamansız duygularımı, Zerremi yücelten aşkın, daha başka birşey değil!! Ah!Bir de sen farkına varsan bunların, Ah!Görmezmiş gibi ateşe atmasan... Ah!Ben böyle birbaşıma kör kalınca, Artık yeter deyip kollarına sarsan... | |
|
XxXFıratXxX WEBMASTER
Mesaj Sayısı : 243 Nerden : Diyarbakir Personalized field : GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : TAKIMIM : KENDİNİ TANIT : Adım Fırat Bu Siteyi Sefdim Ve Geldim ÜyE oLDUM Kayıt tarihi : 23/04/08
| Konu: Geri: Dün Gece Paz Mayıs 11, 2008 4:56 am | |
| | |
|
mc__musty (AdMİn)
Mesaj Sayısı : 257 Yaş : 31 Nerden : KaYsErİ Personalized field : GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : TAKIMIM : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Dün Gece Salı Mayıs 13, 2008 5:44 am | |
| | |
|